Superonline şifresi mağduru
herkese kolay gelsin.ben bir arkadaşımdan onun süperonline şifresini alıp kullanmıştım..Ama araya uzun süre girdiği için arkadaş unutuyor ve savcılığa başvuruyor.savcılıkta yaptığı takip sonucu benim telefonumdan girildiğini saptıyor..bunu şikayetçi arkadaşa bildiriyor..arkadaşta beni tanıdığını şikayetçi olmadığını ifade ediyor..neyse savcı beni çağırdı ve ben ifademde bana şifreyi verdiğini zamanla unutuğunu söyledim..inanmadı ve o arkadaşlada görüşeceğini söyledi..ve dosyanın şikayete bağlı olmadığını ifade etti..bunun sonucunda ne olur.....çok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.....[V]
Re: Superonline şifresi mağduru
Alıntı:
ibomax rumuzlu üyeden alıntı
Emrah bey çok teşşekürler..Hayatımda hiç bir zaman savclık'la ilgili hiç bir şey başıma gelmediği için ben çok stres yapıyorum.Bu ön soruşturmanın kamu davasına dönüşme olasılığı varmı...?Birde arkadaş şikayetçi olmadığını söylediği halde savcı neden olayı dava ya dönüştürme çabasında olabilir...Kamu çalışanı olduğum için kafama çok takılıyor...Bu tür olayların kapanması uzun sürermi?
İyi Çalışmalar....
Merhabalar..
Soz konusu olayin kamu davasina donusme olanagi yok,her ne kadar olay sikayete bagli olmasa da burada bir hukuka uygunluk nedeni olan riza vardir..
Sayet siz sifreyi calip kullansaydiniz daha sona arkadasiniz siz oldugunu ogrendikten sonra sikayetci olmasaydi,olay dava konusu olabilirdi..
Bu nedenle endiselenmeyin..
Saygilar.