-
öncelikle bukadar faydalı bir forum sitesi kuran site yöneticilerine teşekkürlerimi sunarak başlamak istiyorum.
ablam la eniştem arasındaki yeni açmaya hazırlandığımız dava ile alakalı birkaç sorum olucak . bilgilendirirseniz mutlu olucam.
ablam la eniştem halen beraber yaşamakta ve eniştemin ablama ilgisiz ve sert tavırlarından dolayı ablam boşanmak istemektedir. eblamın 4 yaşında bir oğlu var.
biraz hayatlarından bahsedeyim ve dava sırasında ne gibi yollara başvurmamız gerek velayeti alabilmemiz için lütfen yardım edin.
bu kış aylarında evlerinde kalorifer vs bişey yok . basit iki çubuklu elektrik li soba ile bir küçük odada ısınmaya çalışıyolar. enistemin maddi durumu gayet iyi olmasına ragmen eve ablamdan sebep soba bile kurmuyor.evlerinde klima var ama kullanılmadığı elektrik faturalarından kanıtlanabilir. ailece devamlı sogukta yaşıyorlar. tartışmaları hiç eksik olmuyor.
ablam çalışmıyor. şimdi çocuğu bize alıp gelse biz nasıl velayeti alırız. çocuğu bilgisayarlı bir odada yasatıcaz güzel bir krese yazdırıcaz buna ragmen ablamın bir yerde sigortalı olarak çalışması gerekirmi yüksek maaşlı olarak ? veya babasının veraseti alma ihtimali nekadar. ne olursa babası velayeti alabilir. nelere dikat etmemiz gerek. ne olur yardım edin.. [:am]
sonsuz saygılarımı sunarım
-
Başlık ve mesajınızda 'veraset' olarak geçen tüm kelimeleri 'velayet' olarak düzeltir misiniz?
-
ilknur hanım veraset yazmış arkadaş yanlış yazdıdiye cevap verilmiyormu bu sitede bakın siz anlamışsınız
-
Sayın wanted_82,
Yaşı itibariyle yeğeniniz anne bakım ve ilgisine muhtaç olduğu için velayet kuvvetle muhtemel ablanıza verilecektir. Ablanızın çalışıp çalışmaması bu durumu değiştirmez. Enişteniz ancak, olağanüstü sebepler (Annenin hayasız yaşam sürmesi, çocuğun gelişimini olumsuz etkileyecek derecede akli melekelerinden yoksun olması, küçüğe şiddet uygulaması... gibi.) ileri sürerek ve ispat ederek velayeti alabilir.
-
kusuruma bakmayın. bu tur kelımeler le hayat boyu pek hasır neşir olmamışımdır. yanlış yazdığım için özür dilerim ve cevap veren herkese teşekkürler ederim. saygılarımla
-
son bir sorum daha olucak izninizle..
diyelim ablam enistemden ayrıldı ve mahkeme velayeti ablama verdi. ablamın daha sonra evlenmesinde bi mahsuru varmı velayet davası açısından ?
son bir sorum daha olucak izninizle..
-
-
Dilek hanım çok teşekkür ederim. Sizi meşgul ettim kusuruma bakmayın. saygılarımla