-
Emlakçı Komisyonu
Öncelikle hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederek başlamak istiyorum.Ben yeni ev almak için bir emlakçıya gittim.Emlakçının gösterdiği daireyi değilde apartmandaki başka daireyi almak istiyorumEmlakçıya komisyon ödermiyim yinede?Emlakçı yüzünden evi alamıyacak duruma geldim.Avukat arkadaşlar yol gösterirseniz sevinirim.
-
Beğenmiş olduğunuz diğer evin maliki ile emlakçı arasında bir anlaşma varsa bu sizi bağlar.
Ama yoksa bağlamaz.
Varsada devreden cıkarabilirseniz komisyon ödemek zorunda kalmazsınız.
-
Beğenmiş olduğunuz diğer evin maliki ile emlakçı arasında bir anlaşma varsa bu sizi bağlar.
Ama yoksa bağlamaz.
Varsada devreden cıkarabilirseniz komisyon ödemek zorunda kalmazsınız.
-
Zaten müteahhit hiçbir şekilde komisyon vermeyecekmiş.Tahminime göre emlakçı ile müteahhit arasında bir sözleşme yok.Yani emlakçı evi satmak için müteahhit tarafından yetkilendirilmemiş.Emlakçı bana 3. katı gösterdi 7. kattaki daireyi almak istiyorum şimdide.Daireler aynı kişiye ait.İlginiz için teşekkürler.
-
Zaten müteahhit hiçbir şekilde komisyon vermeyecekmiş.Tahminime göre emlakçı ile müteahhit arasında bir sözleşme yok.Yani emlakçı evi satmak için müteahhit tarafından yetkilendirilmemiş.Emlakçı bana 3. katı gösterdi 7. kattaki daireyi almak istiyorum şimdide.Daireler aynı kişiye ait.İlginiz için teşekkürler.
-
Emlakçıyı nasıl devreden çıkarabilirim.Dairelerin sahibi ile satış hakkında bir sözleşmesi yok anladığım kadarıyla.Çünkü Dairelerin sahibi emlakçıya komisyon vermeyeceğini belirtmiş.Kontrat olsaydı oda komisyon vermek zorunda kalırdı değilmi?
-
Emlakçıyı nasıl devreden çıkarabilirim.Dairelerin sahibi ile satış hakkında bir sözleşmesi yok anladığım kadarıyla.Çünkü Dairelerin sahibi emlakçıya komisyon vermeyeceğini belirtmiş.Kontrat olsaydı oda komisyon vermek zorunda kalırdı değilmi?
-
Emlakçı yetkisiz ise müteahhitle ile bağlantıya geçin. çok zor olmasa gerek.
-
Emlakçı yetkisiz ise müteahhitle ile bağlantıya geçin. çok zor olmasa gerek.
-
Emlakçının evrakına benim attığım imza eğer dairelerin sahibi emlakçıyı resmi olarak yetkilendirmemişse geçerli olmuyor mu ozaman?Öyleyse çok güzel.Teşekkürler