Boşanma talebinin iftira içermesi
Merhaba;
Geçimsiz ve kocasını sürekli aşağılayan, çocukları babasına karşı düşmancasına dolduran, 5-6 yıldır etkisinde kaldığı tarikat çetesininin etkisiyle kocasına sende cin var deyip evde tecrit hayatı yaşatan, dokunduğu her şeyi yıkayan, bir kap yemek dahi vermeyip yatağına kesinlikle yaklaştırmayan ve bu arada tarikat çetesi şeyhinin her türlü ihtiyacına koşan, yemeğini yapıp çamaşırlarını yıkayan, ve bu şeyhe maddi kaynak için kocasını sömürüp duran kadın 4 ay önce eşinin bavullarını hazırlayıp evden kovduktan sonra, birlikte edindikleri evi satıp parasını kaybettiği halde boşanma dilekçesinde aşağıda geçen ifadelere yer verdiyse ne yapmalı;
"kocam çok geçimsizdir, çocukları ve beni sürekli döver, eve ekmek yemek getirmez, sizi toptan yakacam der, paramı size yedirmem der, 17 yılım bu işkencelerle geçti. 80 milyar maddi manevi tazminat istiyorum vs vs vs"
Ki koca yı çok yakından tanıyorum. Kendisi gayet sakin uyumlu, karıncayı dahi incitemiyecek meziyette, ağzı var dili yok bir adamdır.
Tarikat çevrelerinden rahatlıkla bulabilecekleri tanıklarla kocanın kötü muamele ve tavır sergilediğini rahatlıkla söyleyebileceklerdir.
Daha önce 2 kadını sudan gerekçelerle boşayan tarikat şeyhinden akıl fikir alındığı ve elde edilecek tazminatın bu şeyhe aktarılacağı yönünde kesin kanaatimiz bulumakta.
###
Saygıdeğer üstadlar yukarıda anlattığım ve hakkında fikir ve önerilerinize şiddetle ihtiyacımızın olduğu durum ne yazıkki 21 yy da olmamıza rağmen Türkiye'de yaşanmıştır. Yazarken inanın sıkılıyorum. Şubat 2007 de ilk mahkemeleri olacak.
Şimdi, karşı gurup tecrübe ve şahit kitlesiyle adaleti etkileyebilecek durumdalar. Koca tarafında ise kendisinden başka kimse yok sayılır. Hattı zatında koca bu gruptan gelebilecek fiili tepkilerden zarar görmeten korkuyor.
Düşüncelerinizi yazarsanız çok makbüle geçecek.
Saygılar...