-
Kredi kartı borcu
Bundan yaklaşık olarak 1 Ay önce Akbank tan Krerdi kartı borcuma ilişkin 5650 YTL tutarında protesto geldi.. ödemeyi yapamadığım için 1 hafta öncede 6. İcra dairesinde yazı adresime ulaştı.. Bu borcumu şu an taksitlendirme; bankaya dilekçe verme yada her ne şekilde ve masrafları ve faizleri minimum şekilde ödeyebilirim?? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.. Ayrıca Haciz işlemi süreci ne zaman ve ne şekilde başlar?? Ödemeyi en kısa zaman da yapmayı düşünüyorum ama tatsız bir sürprizlede karşılaşmak istemiyorum.. Şimdiden teşekkürler..
Yönetimin Notu:Aynı konuda farklı forum başlıkları açmak forum kurallarımıza aykırı olduğu için, daha önce açtığınız forum silinmiştir. Lütfen kurallara uyunuz. Aksi takdirde üyeliğiniz askıya alınacaktır.
-
Yasal olarak taksitlendirme yapma olanağınız yok. Bankanın avukatları ile görüşüp bir ödeme planında anlaşma yapabilirsiniz.
Ödeme emri size tebliğ edildiğine göre alacaklı için haciz imkanı tebliğden itibaren 7 gün sonra doğar. Bu arada 7 gün içinde İcra Müdürlüğüne mal beyanında bulunmanız gerekiyordu. Bunu atladıysanız karşı taraf mal beyanında bulunmadığınız için şikayette de bulunabilir.