Tamir edilmeyen cep telefonu
selam
24.12.2004 tarihinde aldığım cep telefonum cesitli nedenlerle toplam 4 kez arızalandı ve ankara necetibey genpa teknik servisine tamır ıcın bıraktım fakat son 3 kez aynı aızadan dolayı bırakıyorum ama telefonum bır turlu tamır edılmıyor cesıtlı bahaneler sunuluyor telefonumda sorun gorulmedığı one suruldu daha sonra telefonumun yetkısız kısılerce tamır edılmıs olduğu soylendı telefonumun garantısının bıtmesıne 15 gun kaldı ve beni surede oyalayarak garatısının bıtırmeye calısıldığını dusunuyorum ve hakkımı hukukı yollardan aramak ıstıyorum bana hukukı olarak neler yapmam gerektığını anlatabılırmısınız
Cevap: Tamir edilmeyen cep telefonu
Serviste Kalan Süre Garanti Süresine Eklenecektir ... 3 kez Aynı Hatadan Dolayı GAranti kapsamında servise gitmişse para iadesi veya değişim isteme hakkınız var 1 yıl içinde 4 kere farklı nedenlerden dolayı servise gitmişse gene aynı haklarınız var öncelikle adamlarla belgelerinizi alarak ve haklarınızı hatırlatarak konusun onlar ne haklırınız oldugunu iyi bilirler eğer sizde bakın ben biliyorum mesajını verirseniz fazla sorun yasatmazlar eğer yasatırlarsa ilçe hakem heyetine basvurun ama suda var eğer telefon garanti kapsamı dısında 3. kişiler tarafından tamir görmüşse garanti kapsamından cıkar buna dikkat etmeniz gerekir böyle bişey yoksa yukarıda dediklerimi yapın