İş tanımı, kalifiye eleman
bilgisayar üreten bir firmada 7 yıldır çalışmaktayım 10 yıllık bilgisayar teknisyeniyim 1.5 yıl üretim sorumluğu yaptım bana göre haksız nedenlerden bu görevden alındım şu an bana verilen görev bilgisayar disklerini kopyalamak benim iş bilgime göre düşük bir iş daha kalifiye işler olmasına rağmen aynı görevde 3 yıldır çalışıyorum olsun tamam diyorum ama son zamanlarda yaşadığım olay hakkında bilgi istiyorum
bana verilen görevi akşam saatlerdinde bitirdim hatta 2 3 saat önde bitirdim üretim bölümünün daha çok vasıfsız elemanlarının çalıştığı kasa açma paket hazırlık v.b kısımlarından biri olan kasa açma bölümü geri kaldı planlama müdürümüz yaklaşık 7 8 kişiye gidip kasa açın dedi içlerinde bende vardım bundan önce böyle bir olay yaşamadım gayri ihtiyari gittim ve teknisyenlikle alakasız olan bu işi yaptım. bu benim için onur kırıcı bir olay şimdi sorum şu mesleğimde uzman bir teknisyenim müdürün ver diği bu görevi kabul etmesem bu disiplin suçu sayılırmı tazminat sız işten çıkarırmı. yada ne yapmam lazım