-
Protokole aykırılık
Öncelilikle yardımlarınız için cok tesekkür ederim.Dün komsum için bir konuyu danışmıştım cok yardımcı oldu bu bilgiler bize tekrar cok tesekkürler..
Eşiminle 1 yıla yakın oldu ayrı yasamaktayız.Anlaşmalı boşanmayı düşündüğümüz için 1 yıl gecmesini bekledik.Eşimin bana bir miktar borcu ve düğünde kendi tarafımdan takılan takılar var prototol yoluyla ödemeyi düşünüyor fakat bu durumda protokolü ödemediği zaman ne gibi haklara sahip olabilirim.Ödemediği halde bir ceza alması mümkünmü.1 yıla yakın bu borcunu ödemedi.Şimdi ben boşanma davası acarsam ve boşanırsam protokolü ödemezse ne gibi bir yol izlemem gerekiyor.Lütfen bana yardımcı olun.Napıcagımı bilmiyorum,iki arada bi derede kaldım.Beklemekte de bi işe yaramıyor cünkü ödemiyor.Bu yolla alabilirmiyim.şimdiden cok tesekkür ederim.
-
Kişi borcundan dolayı hapisle cezalandırılamaz. Eğer borcunu ödemeyi taahhüt ediyorsa, senet imzalamasını ve size vermesini isteyebilirsiniz.
-
Öncelikle cok tesekkür ederim.Fakat üzerine kayıtlı hiç birsey bulunmamaktadır.Hepsi babasının üzerine ödemediği taktirde heralde hiç birşey yine talep edemem.Protokol imzalasak mı daha iyi olur acaba lütfen bana yardımcı olun.Beklemekte istemiyorum cünkü ödüyecegim diyor fakat ödemiyor.Bir an öncede bitmesini istiyorum ama işimide garanti altına alıp öyle boşanmak istiyorum.yardımlarınız için şimdiden tesekkürler....
-
sayın arzuuu
senet alın babası da senede kefil olsun başka yolu yok