-
Kötü niyetli ev sahibi
merhaba
3 ay önce bir villanın orta katını kiraladım .ev sahibim alt ve üst katlarımı kullanmaktadır.
kiramı bankaya vaktinden cok önce düzenli yatırmakta ve tüm kontrat şartlarına uymamam ragmen ev sahibim beni surekli taciz etmektedir.Surekli eve girip etrafı kontrol etmekte, saldırgan köpeklerini baglaması gerektigi halde özellikle uyarmama ragmen kapımın önüne bu köpekler salmaktadır. bu köpeklerler misafirlerimi ve oglumu korkutmaklta oldugunu defalarca söylememe ragmen bu konuda hic birsey yapmamaktadır. kontratım 1 yıl süreli ama bu sartlar altında bu evde daha fazla oturamayacagımdan, ne yapmalıyım.depozitomu vermemek ve beni kacırmak icin herseyi yapmaktadır . beni koruyan kanunlar varmıdır ???
-
15 gün öncesinden ihbar etmek kaydı ile sözleşmenizi 1 yıl sonunda tahliye edebilirsiniz.
1 yıl içinde tahliye etmek için ise haklı fesih nedenlerinizin olması gerekir. Burada belirttiklerinizi ev sahibinize ihtarname ile gönderiniz ve bunların düzelmemesi halinde evi tahliye edeceğinizi bildiriniz.