-
Bosanma hakkında
Merhaba,
Ben ukrayına vatandasıyım, 2002 de turkle evlendım,severek.Bu evlılıkte bır de kız cocum var 4 yasında.Bu arada ben suanda turk vatandaslına gectım.
Soru sukı...evlılıyım bosanmaya dogru gıdıyor,ve ben ne yapıcamı hıc bılmıyorum...Esım ogrendım,benı 2 senedır aldatıyor,bunu ogrenınca 1 sene mucade verdım...ama olmıyor...artık tukendım ve bosanmak ıstıyorum.zaten esım eve de 1 gun gelıyor 1 gun gelmıyor...cok cırkın azına alınmıcak sozler ve hakaret edıyor...benı tehtıt edıyor senden bosanıcam ve cocunu alırım gıbı...
Ben bundan cok korkyorum ...cunkı kızım benım herseyım,evlıyken ben kendımı butun aylımı kaybettım ve suanda bır tek cocum var...yanı benı burda sahıp ve destek verecek hıc kımse yok..o nıcın adam ıstedını yapyor.
Ben calısyorum kendımı ve kızıma bakabılırım...ama o borc ıcınde (kredı kartı ...ve etrafı...daha once oturdumuz evı kıra odemedı ıcın senet ımzaladı...)suanda serbest calısyor ama eve hıc katkıda bulunmıyor...Vekalıtı ona verebılırlar acaba?
Bırde bosanmak ıcın mahkemeye kadın yada erkek basvurunca bır sey degısyormu,etkılenyormu?ben basvurursam karara bır sekılde etkılermı?
LUTFEN BANA YARDIM EDIN .....
Tesekkurlar...
-
SAyın tatka;
Velayet konusunda öncelikle çocugun cıkarları gozetilir. Yanı çocuğunuzun sizin yanınnızda daha iyi bakılacağı ve eğitimine devam edeceği gibi konularda hakım ikna olursa sizde kalır.
Boşanma için mahkemeye başvuruda kadın erkek onemli değildir. Önemli olan kusurdur. Sizin başvurmanız kararı olumsuz etkılemez aksine siz kusursuz oldugunuz için tazminat ve nafaka hakkınız bulunmaktadır.
Türkçeye hakim olmayışınız ve hukuk sistemimizi bilmemeniz nedeniyle bir avukat yardımı almanızı öneririm.