İş arkadaşı ile anlaşmazlık
Merhaba.
Benim sorum şu. Ben bir spor kamu özerk kurumunda çalışmaktayım. 2003 yılında işe başladım. O yıldan bu zamana kadar çalıştığım kurumda değişik görevlerde bulundum. Yalnız bana verilen bu görevler genelde şifayen ve özerk kurum genel sekreter vekili tarafından veriliyordu. Tarafıma herhangi bir yazı verilmeksizin. Bu son verilen görevde beni başka bir birime verdiler ve hiçte istemediğim bir kişi ile beraber çalışmam istendi. Ben istemeye istemeye kabul etmek zorunda kaldım işime son verilir korkusu ile. Bu çalıştığım kişi kurumda da pek sevilmeyen ve kurum çalışanlarının da sıkıntıya sokan veya haksızlık yapan biri. Daha sonra beni o birime sokan genel sekreter vekiline de gidip şikayette bulundum bu kişi hakkında ve benim bulunduğum, beraber çalıştığım kişiden ayrılıp başka bir birime geçmek istediğimi belirttim fakat gereği yapılmadı ve kulak arkası edildi. Geçen bu kadar zaman içinde benim de iş performansım ve amir olan insanların bu kişiyi de koruması nedeni ile psikolojimde bozuldu. Hukuki olarak ne yapmam gerekiyor? Bulunduğum bu durum karşısında hukuksal bir dava açarsam işyerime karşı kazanır mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi Çalışmalar.