Kredi kartı borcumu nasıl ödeyebilirim?
Sakarya depremzedelerindenim.. Depremden hemen sonra babam kalp kırizi geçirdi çalışamaz hale geldi vs.. O dönemde Garanti bakasının bonus kartına 760 milyon borçlandım ve ödeyemedim. Çok fazla zaman geçmeden ödemek istedim ama borcumun 2 milyar 200 milyon olduğunu söylediler. Onu ödeyemezdim. Yıl 2002 olduğunda bana 4 800 milyon borç çıkardılar ve haciz davası açtılar. Mallar babamın üzerine olduğundan bişe de alamadılar. Avukatlarının yanına çok gidip geldim. Ödeme kolaylığı talep ettim ama olmadı. Sonrasında taksitlendirmek için kanun çıktı. Gittim ondada temerrüte girmiş olan borcumu 2.5 milyar göstermişler ve taksitle de hesaplasak ayda 400 milyon bir taksit çıktı. Sakaryada o dönemde 400 milyon maaş veren iş yeri yoktu tabii. Bilirsiniz şehir bitikti. Herneyse sonrasında mal beyanında bulunmadığımdan 10 gün hapis te yattım. Onunda sebebi ben evde yokken yani işportacılık yapıyorken annem evrakı postacıdan almış ama haber vermemiş bize. Avukatları o kadar pis bir adam dı ki evi arayıp 14 yaşındaki kızkardeşime direk sizin eve hacize geliyoruz diip telefonu kapamış.. Neyse ben de bu sefer bütün iyi niyetlerime böle hunharca ve açgözlü yaklaştıkları için 800 milyon için 5 milyar ödemeyeceğim için ödemiyorum dedim inat ettim ve ödemedim. 2003 de bi kağıt geldi dedilerki gel 2 milyar öde merkez bankasınan kaydını silelim. Ama gelin görün ki bu olaya da babam izin vermedi. Ödemeyeceksin dedi. yani anlayacağınız resmen tepki gösteriyoruz. Sonrasında ben bir üniverste okudum. O kadar sıkını içinde birincilikle bitirdim ve şimdi de KPSS yi kazandım. Artık 657 e tabii bir devlet memuruyum. Bundan sonra ne yapmalıyım. Nasıl bir yol izlemeliyim Borcun tarihi 2000 sene 2006.. Lütfen yardım edin. Henüz kadromu almadım ama 15 güne kalmaz başlarım. Ve tek borcum da bu..