Özel meslek kursu kayıt sildirme ve senet
Sayın yetkili Avukatlarımız ,ben 2004 yılında özel bir kursa gittim ama kursun başlarında rahatsız oldugumu kayıd sildirmek istedigimi söyledim.(kursa başladıktan sonra belfıtıgı oldugum ortaya çıktı) ama kurs yetkilileri bunu fazla ciddiye almadıkları gibi bu kursa gelmesem bile kursun parasını ödemek zorunda oldugumu belirttiler.bende kursa kayıt olurken bana vermedikleri sözleşme metnini orda çalışan bir arkadaşımdan gizlice aldım.sözleşmede rahatsızlık sonucu kurs kayıtı para almaksızın silinir iptal olur ayzıyor.şimdi bu kursa ben 2.100.000 ytl
ödedim.gerikalan 2.000.00 ytl için icra göndericeklerini söylüyorlar.benim elimde raporum var.acaba bu kurum haksız yere benden bu parayı alabilirmi.benim nasıl bir yol izlemem gerekiyor.(benim şu anda rahatsızlıgımdan dolayı ayakta durucak dahi halim olmadıgı gibi bu kursta yaşadıgım stres sonucu bu rahatsızlıga sahip oldum .belimde sinir sıkışması sonucu 90 derece egildim 3 ay düzelemedim)lütfen bana yardımcı olmanızı bekliyorum .teşekkürler.