-
Polis kaydı
Ben bundan 3-4 sene önce yaşım 14 iken hırsızlık suçu işlediğim için çocuk polisine götürüldüm ve orada yaşım küçük olduğu için oradakiler parmak izimi almadılar sadece fotoğrafımı çektiler.Ve oradan adliye götürüldüm ve tutuksuz yargılandım.yaklaşık 1 sene önce 100 küsür milyon para cezası geldi (galiba dava sonuçlandı) ve ben bu parayı ödedim.1 ay önce sabıka kaydı aldığımda sabıka kaydımın olmadığını gördüm.benim sorum şu ben herhangi bir şekilde karakola gittiğim zaman orda kimlik soruşturması yaptıklarında benim orada işlediğim suç çıkarmı ve ya bir polis durdurup kimlikten gp testi yaptığı zaman benim işlediğim suç belli olurmu.Cevaplarınızı Bekliyor ve şimdiden teşekkür ediyorum.
-
Evet çıkar kaydınız gbt de. ayrıca o suç sicilinizede işlenecek..yakında çıkar sicilinizde de iyi akşamlar
-
pardon sicilinizde cıkmaz herhalde,ama gbt kayıtlarında kesinlikle cıkacaktır.
-
sonuç bu mu bu konuyla ilgili başka görüşü ve düşüncesi olan varmı?
-
Adli sicil kaydının belli bir süre sonra arşive kaldırıldığı gözönünde bulundurulursa, sabıka kaydınızda çıkmayacak; yalnız arşivli kayıtta görünecektir.GBT'de ise görünecektir.
-
sercan 943 bu konuda yorum yapılabilmesi için suçunuzun ne olduğunu yani o zaman ne konuda hangi suç dan dolayı işlem yapıldı ğını bilmemizde fayda var çünkü yeni yönerge gereği bazı şeyler değişti eğer değişmemiş bir suç kodu ise 5 yılda bir adli sicil yenileniyor ama kesinlikle gbt kayıtlarında gözükecektir bilginiz olsun
-
Re: Polis kaydı
değerli arkadaşlarım okuyorum yazdıklarınızı gerçekten birbirinden değerli ve bir o kadarda aydınlatıcı bilgiler vermişsiniz
verilen bilgilerden ötürü bütün arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum......