Şahsıma tebligat yapılamıyor
3 adet kredi kartı ve 1 bankayada tüketici kredisinden dolayı borçlarım var. önce işimi sonrada evimi kaybettim. her ikisindede kiracıydım. boşta kaldığım sürece biraz araştırdım. muhtar bana gelen tebligatları terk göstererek almamış. icra dairesine gittim ve dosyalara baktım. tebligat yararına emniyetten adres tespiti istemişler. birkaç avukata danıştım en sonunda ilanen tebliğ yaparlar dediler. gerçi eninde sonunda mal beyanında da bulunamadığımız için hapis kararıda çıkacak hakkımızda biliyorum ama merak ettiğim şu; ayrı ayrı icra dosyalarına istinaden mal beyanı cezası çıkıyor mu? yani her dosyadan ayrı ayrı karar çıkarsa diyelim ki 10 ar günden 40 gün mü hapis yatacağız bari onu bilelim de? bir de diyelim ki tebligatları almak istiyorum ne yapmalıyım? bu kadar borcun hepsini ayrı ayrı taksitlerle ödemem zor. bu nedenle avukatlar şayet tebligatı elden alırsam bulunacağım mal beyanını usülsüz bulup da ceza aldırırlarmı? Öncelikle şu tebligatları nasıl alabilirim, alırsam çoğunu ödeyemeyeceğimden nasıl bir yol izleyeyim şaşırdım lütfen bana bir yol gösterin. böyle kaçak gibi yaşamak inanın hapis yatmaktan daha kötü. şu an sigortasız çalışıyorum. bu arada eşim de benim kredi kefilim ve o da benimle birlikte sürgünde. lütfen bana bir akıl verin