Trafik kazası sonucu taksirle adam öldürme
Nisan 2006 tarihinde bir trafik kazası geçirdim, 5 yaşında bir çocuk karayolunda önüme atladı çarptım. Hemen hastneye götürdüm ama vefat etti.. Bilirkişi beni 100 de 100 kusurlu bulmuş tutuksuz yargılanıyorum...
Ailesi hakkımda 46 milyar maddi 108 milyar manevi tazminat davası da açmış.
Çocugun yanında ebeveyni yoktu, başıboş karayolunun ortasındaydı..
Eğer suçlu bulunursam bu tazminat değerleri çok yüksek değilmi.. Bir memura bu kadar yüksek ceza verilebilir mi? Yanıtlarınızı bekliyorum
Re: Trafik kazası sonucu taksirle adam öldürme
merhabalar.12.08.2007 tarihinde karedeşimin kullandığı motorsiklet le yayaya çarparak ölümüne sebep olduk.kardeşim şu an tutuklu.üç şeritli tek yönlü yolun iki şeridini araçlar park ederek kapatmıştı.biz sol şeritten ilerlerken araçların arasından yaya yola çıktı ve çarptık yaya vefat etti ben ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldım. yaya üst geçitine 24.5 metre mesafede yaya geçidi trafik ışığı yok orada. yaya 73 yaşında.yaya 8/6 kusurlu bulundu.kardeşim ne kadar ceza alır.birde kan bedeli veya tazminat parası tahmini ne kadar tutar.yaya kadın hiç evlenmemmiş bir tane erkek kardeşi var 72 yaşında.birde yayanın yeğeninin kocası savcı bunun bizim aleyhimizde herhangi bir etkisi olabilirmi.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar