Herkesin çocuklarına ait anıları,iyi ve kötü zamanları vardır,paylaşmak isteyenler...buyursun,sevgiler.:)
Printable View
Herkesin çocuklarına ait anıları,iyi ve kötü zamanları vardır,paylaşmak isteyenler...buyursun,sevgiler.:)
- oğlum basma taşlara çıplak ayakla
sabahın köründe gözlerini ovuşturarak maviş maviş bakan velet
- ne yani amuda mı kalkayım??
Miniklerden birisine (17 aylık)diş fırçası aldık.Ben dişlerimi fırçalarken o da minik dış fırçası elinde taklit ediyor beni.Ne zaman beni diş fırçalarken görse ,kendi diş fırçasını da koşup getiriyor.
Geçenlerde diş fırçasıyla saçlarını taradığını görünce çok şaşırdım.Benim aklıma gelmişmiydi küçükken ,hiç hatırlamıyorum:)
Arkadaşım oğluyla yemek yiyor.. çocuk pilavını tam bitirmemiş anneside yemesi için "oğlum pilavını ye yoksa onlar peşinden gelir demiş" çocuğuna bi bakmış pilavı çatalla eziyo "oğlum niye öyle yapıyosun " demiş coçukta "anne peşimden gelmesinler diye bacaklarını kırıyorum" demiş
Benim kızım yeni yürümeyi öğrendi ve sürekli düşmekle meşgul .müziği çok seviyor ve bomba bomba şarkısında hemen tv başına geçer oynar son zamanlarda yeni gözdesi lay lalay lalay sen güneş ben ay şarkısı hatta göbeğini açıp oynar... 13 aylık...:):):)[:k2][:lv]
görümcemin ikiz kızlarından biri bahçede karıncaları öldürüyormuş
kardeşi ,yapma anneleri babaları ağlar demiş
küçüğün verdiği cevap ağlamaz onları da öldürdüm olmuş
1,5 yaşında yiğenim, koklamanın 'çiçek 'olduğunu sanıyor:).
Yigenim ağaçları öpüyor.yapraklarına da' cici -cici 'diyor.
Onlar,
Çiçektir,
Yaşamdır,
Nefes almadır,
Güzelliktir,
Gülmektir,
Ağlamaktır,
Sevgidir,
Minik Ellerdir,
Minik Ayaklardır,
Çıkmamış Dişlerdir,
Gözbebeğidir,
onbir yaşındaki kızımın bilgisayarda saatlerce bebek giydirme oyunu oynadığı bir gün, kızım niye sürekli bebekleri giydiriyorsun dediğimde :)giydirmeyeyim de üşüsünler mi demez mi
Bebekler ilgi,sevgi,şevkat,ve en çokta mama isterler...