Korsan play station oyunu satarken yakalandım
Merhaba
1ay once 7 polis 1 avukat dukanımımda arama yaptılar dukkanımda bulunan 69 cd ps2 oyunu, burda kafama takılan benden şikaytci olan sadece film şirketleri! playstatıon yok yasalarda hep filmler ıcın kanundan bahsediliyor mahkemede davacı olan film yapımcıların avukatı olucak bu durumda nasıl bir yol izlemeliyım..
daha once korsancd ile sicilim yok 5 ay once başladım ufak bir dukkanım var ceza alırsam sonu ne olur merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim..
Re: Korsan play station oyunu satarken yakalandım
profesyonel yardım almasını istemişsiniz. peki maddi durumu yerinde değilse ilk duruşmada avukat talep edebilir mi? yoksa duruşma başlamadan mı bunu talep etmesi gerekir.
emrah bey,
sitedeki bir kullanıcı ile irtibata geçmek istiyorum. mail atmak istedim ve sizden yardım alacağım cevabı aldım.
hatta size özel mail yollayacaktım siz de engellemişsiniz. sitedeki kullanıcılarla nasıl özel mesajlaşabilirim.
teşekkürler
"Kısa Mesaj ile soru sormayınız" prensimizin uygulamaya dökülmüş hali olarak, bazı koşulları yerine getirdikten sonra KM kutunuz açılacaktır. Yalnızca bir soru sorup, cevabını aldıktan sonra hızla olay mahalinden uzaklaşan binlerce kişi olması ve KM yordamıyla soru sorarak, aynı konu hakkında araştırma yapan diğer kişilerin cevap almasını engellemesi üzerine bir baraj konulmuştur.
Sonuç olarak, iletinizi KM kutusuna değil, foruma yazınız.