kiracı yaklaşık 5 aydır kira bedeli ayrıca yakıt,elktirik,su vs. ücretlerini ödemiyor.kira bedellerini yakıt ücretini ayrıca ev tahliyesi için ne yapmamız gerekiyor.nasıl bir yol izlenmesi gerkiyor.bir de bu işlem max. kaç hafta sürer.
Printable View
kiracı yaklaşık 5 aydır kira bedeli ayrıca yakıt,elktirik,su vs. ücretlerini ödemiyor.kira bedellerini yakıt ücretini ayrıca ev tahliyesi için ne yapmamız gerekiyor.nasıl bir yol izlenmesi gerkiyor.bir de bu işlem max. kaç hafta sürer.
Borçları ödemesi için ihtar çekebilirsiniz. Faturaları ödeyerek abonelikleri iptal ettirebilir ve yaptığınız ödemeler için icra takibi başlatabilirsiniz.
Ne kadar süreceğini öngörmek mümkün değildir.
Av.Esin Kılıç Erdoğan öncelikle teşekkür ederim:)
evi emlakçı kanalı ile kiraya verdim.her ay 250 ytl senet yapıldı.senetler emlaçının ismine yapıldı defalarca söylememize rağmen 5 aydır kira,elektrik yakıt,su parası ödenmemeiş elektirik ve su parası için ihtar gelmiş cezalı durm olursa bizim mi ödememiz geriyor,evi boşaltmasını söyledik fakat evide boşaltmıyor.biz bu şahsa ne gibi işlemler yapabiliriz..
not:ilk sorumda bazı eksiklikler olduğunu düşündüğüm için bir daha yazma hissayati duydum
Sayın 62 İbrahim bey ilk iletinizde sorduğunuz soruya göre Avukat Sayın ESİN KILIÇ ERDOĞAN Hanımefendi cevaplandırmış, 2.iletiye ek olarak sorduğunuz sorulara cevap 1.si kira kontratı sizin adınıza yapılmış senetler emlakçı adına burada sizin adınıza terslik var çünkü siz kira karşılığı senet yapmışsınız senetler sizin adınıza olması gerekliydi hukuki konuda avukattan yardım almanızın sizin açınızdan daha yararlı olacağına inaniyorum. Elektrik su sizin adınızaysa kiracınızın ödememesi durumunda sorumlusu siz olacaksınız.