Banka müdürünün yolsuzlugu
merhaba.başımdan gecenleri sırası ile madde halinde yazarsam daha anlasılır olur heralde;
*şirketleşmeden önce işyerini abim üzerine actık.(benim üzerime işyeri konut vs. yoktu)
*abim kredi kulandı ve ek hesap actırdı.
*şirketleştikten sonra babama da kullandırdı.bulundugum ilçenin işguzar banka müdürü hemseri olarak bana hayatının kıyagını yapmış ve beni kefil göstermiş(imzaları benim yrime abim atmıs)
*daha sonra bana da kredi kullandırdılar ama bunu kapattım.problem yok bunda.
kredinin ödeme tebligatı babama gitmiş ve orda kefil oldugumu öğrendim.akabinde bankaya gidip dava acacagımı şefe söyledim.müdür coktan zorunlu emekli edilmişti,şefte müdürün haltlarını bildigi için o anda devam eden benim kredi dosyamı işleme koymayacagını sadece babam ve abime işlem baslatacagını söyledi.beni kollayacagını söyledi.bende neyin farkedeceğini söyledim.
*ve yeni atanan müdür de bana abimin ek hesabına hala kefil oldugumu söylüyor.şefin yaptırıgı ayak sanıyorum çünkü gittiğimde dosyayı görmeyi istiyorum dosya bölg müd. de diyor.ama babamın kredisini kapatırken dosyalar ortaya cıkıyor.
ne yapabilirim?bu duruma sertleştiğimde bankadaki kredi şebekesi dediğim insanlar (ki kredileri verirken konut vs. ekspertiz falan hiç yok,kaç para lazım baba deyip dagıtıolar ve küsüratları kendileri alan bi zihniyet..) geri adım atıyorlar. iyice sömürmek istiyorlar.abim ortalarda yok ve baglarımı kopardım bunu biliyorlar, dediğim gibi,ne yapabilirim???