-
Tehdit ediliyorum
bir maganda var eli silahlı dolaşan bir serseri sevgilimin eski çıktığı şuan askerde 2 yıl önce çok kısa bir dönem çıkmasına rağmen kızın peşini bırakmamaya çalışmış, bizim çıktığımızı öğrendiğinde beni öldürmeyle tehdit etmişti telefonda sonradan vazgeçtim demişti kızın telefonuna tehdit mesajları atmıştı bi kaçı halen kayıtlı ama bir arkadaşı bugün askerden geldiğinde seni öldürcek kendine dikkat et dedi ben buna karşı ne yapabilirim bi ceza alma ihtimali olurmu alırsa ne alır yada beni koruyacak bi merci varmı yoksa bende bi maganda tutup o beni vurmadan onumu vurdurmalıyım sonuçta beni vurunca o kim vurduya gitmiyceğim belli tek düşmanım denebilir tıp öğrencisiyim burda ama daha önceden başka insanları polislik bir durum oluşmadan en azından ağır yaralama gerçekleştirdiği zamanında çevredeki serseriler tarafından biliniyor. aydındayım burası ufak bir şehir ama burda öğrenci olunca arkasız kalıp hiç düşünülmiycek şeyler düşünmek zorunda kalıyorum. Cevap yazacak arkadaş veya arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
-
Durumu, bir dilekçeyle Cumhuriyet Savcılığı'na bildirmedikçe; hep bu düşünceler içinde kalırsınız.