Mutsuz bir evliliği sürdürmek istemiyorum
ben 2 senelik evliyim ve bu evlilikten 7 aylık bir kızım var. Eşimi tanıyamamışım sürekli kavga,eziyet ve sonunda 4 ağustos 2006 tarihinde seni boşayacağım diyerek evi terk etti gitti. ve bu zamana kadar herhangi maddi ve manevi yardımda bulunmadı. ben kızımla ikamet ettiğimiz evde beraber yaşıyoruz. ve ben çalışan bir bayanım. asgari ücret alıyorum kocam ise öğretmen sormak istediğim. ben 18/09/2006 tarihinde tedbiri nafaka davası açtım. bundan önce yardım ve görüşmek istemeyen eşim dava tebliği eline ulaşttıktan sonra iftiralar başladı. sözde ben onun yardımlarını kabul etmemişim. ve telefon mesajları sürekli yazıyor seni boşamayacağım ,nafaka alamazssın benden ,eziyet çektireceğim diyor Davam kasım ayı sonunda ama asıl sormak istediğim tedbiri nafaka ilk duruşmada hemen bağlanırmı çünkü mağdur durumdayım. şahitlerim var ilk davaya götürsem ne derece olumlu olur. ben artık boşanmak istiyorum.Çok kırıldım ve artık bu evliliğin yürümeyeceğini düşünüyorum. o boşanma davası açmıyor. Ben açarsam nasıl bir yol izlemeliyim. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.