İAB NEDİR İŞTEN ASKERLİK NEDENİYLE AYRILAN KİŞİ YE İAB FORMU İMZALATILIRMI. EĞER BU İMZALANIRSA İŞSİZLİK MAAŞINDAN YARARLANILIRMI
Printable View
İAB NEDİR İŞTEN ASKERLİK NEDENİYLE AYRILAN KİŞİ YE İAB FORMU İMZALATILIRMI. EĞER BU İMZALANIRSA İŞSİZLİK MAAŞINDAN YARARLANILIRMI
ARKADAŞIM İAB AÇILIMI İŞTEN AYRILMA BİLDİRGESİDİR. ASKERLİK NEDENİYLE AYRILANLARA İŞTEN AYRILMA BİLDİRGESİ DÜZENLENİR. AYRI YETEN FESİHLİ BİLDİRİMLERDEDE BİLDİRİM YAPILIR. KİŞİNİN İŞSİZLİK MAAŞINDAN FAYDALANMAK İÇİN 17.VE 18.MADDE GEÇERLİDİR 25.MADDELERDEN İŞSİZLİK MAAŞINDAN FAYDALANAMAZ
ben bu belgeyi imzalamayı kabul etmezsem ne olacak ne yapmam gerekecek
Bu belgeyi neden imzalamak istemediğinizi anlayamadım: İmzalamanın size ne zaraı var?
[merhaba öncelikle bu işyerinden askerlik nedeniyle ayrılacağım. ve bunu patronum biliyor. bir hafta önce beni tazminatsız işten atmak için bir tutanak düzenlemişlerdi. ben bu konularda fazla bilgili değildim insan başına gelmeden öğrenmiyor. ben bu konuyu hemen HUKUKİ NET TE yayınladım. saolsun herkez yardımcı oldu.
açıkcası ben bunlara güvenmiyorum. daha tazminatımı vermeden iab formunu tam olarak doldurmadan benim imzalamamı istiyorlar. tazminatım nasıl hesaplanacak birde bu konuda yardım ederseniz sevinirim