-
www.gokcengocer.com
Gaziantep'te bi babanın (Hasan Fuat Göçer) 8 yaşındaki kızı GÖKÇEN, dondurma almak için gittiği bakkalın kapısındaki elektrik kaçağı yüzünden akıma kapılarak 26.06.2006 günü Cennet'e doğru yola çıkmış. Sevgili babası da canısı için www.gokcengocer.com sitesini açmış, yetinmemiş okuduğu okula kızı adına bir kütüphane kurulmasını sağlamış.
Bu siteyi ziyaret edin ve gereğini yapın lütfen sevgili dostlar.
-
ÖNCE İNSAN İLKESİNİ HERKESE AŞILAMAK. [:tbp]
Bu amaç için mücadele etmeye değer. Önce insan diyebilir ve uygulayabilirsek inanıyorum ki Gökçenler yaşayacak, sevenleri ile birlikte nice doğumgünlerinde mumları üfleyebilecek, dondurma yiyebileceklerdir...
-
Neden bizim ülkemizde ölümün nereden geleceği hiç belli olmuyor.:(
Selin.
-
-
evet bizim ülkemiz.neden bizim ülkemiz..cünkü umursamıyorlar.islerine önem vermiyorlar.en basit örneğini görüyoruz işte..uyarıldığı halde dikkate almamış alsaydı şimdi böylemi olurdu:(
ÖNCE İNSAN...
-
Sızlanmayı bırakın da "Gökçen'in kütüphanesi"ni donatalım.
-
Gökçen'in sitesine mail göndererek, hukuki.net ekibi olarak kampanya başlatacağımızı bildirerek ve eksik olan malzemelerin, kitapların listesini göndermelerini rica ederek başlayalım mı işe?
-
-
O zaman, mail cevabı gelene kadar biz de kendi listemizi oluşturalım.
Siteyi inceleyen arkadaşlar göreceklerdir ki, nakit yardımı kabul edilmiyor, aramızda toplayacağımız nakitleri malzeme ve kitap alarak değerlendirebileceğimiz gibi; direkt kırtasiye malzemesi, bilgisayar donanımı veya kitap yardımında da bulunulabilir.
Gökçen'in Kütüphanesi'ni Donatma Kampanyası 'na katılmak isteyenler lütfen ismini eklesin...
Dilek Kuzulu Yüksel
-
Benim için zor olsada onlardan ayrılmak, Kütüphanemden 10 kitap ayırdım.
Uygun görürseniz örneğin bu ay sonuna kadar kitap, kırtasiye vb.lerini tek bir merkezde toplayalım ve bir seferde götürelim derim.