-
Kredi kartı sorunu
Merhabalar öncelikle benim sorunum şu ben 2004 yılında üniversitede okurken öğrenci kredi kartı almıştım maxsimum 200ytl limitli bir karttı ben bununla adece taksitli bir cd çalar aldım ve bir iki taksiti yatırmayı unutmuşum bu kalan para aydan aya faize vurmuş bir gün param yoktu dedim kart çekeyim adam demesin limit yok
harbidende öyleymiş borç 260 milyon olmuş ve bayağı bu borç arttı şuan 600 küsür milyon gittim bankaya bu kredi kartı mağdurları diye kampanya çıktıya hepsi hikaye hiç bir faktörü yok senden nakit borcu istiyor benim kart öğrenci kartı idi şimdi bizim dükkanı arayıp duruyorlar telefonada ben çıkıyorum kendi adımı veremiyorum icra takibine girmişim ben şimdi üzerime 10yıl mal alırsam faizi ile benden alacaklar bende biliyorum peki bunlar beni içeri atabilirmi ben daha askerliğimi yapmadım okulu yeni bitirdim bu konuyu merak ediyorum daha doğrusu bana başıma gelecekleri birisi söyleyebilirmi
-
kredi kartını kullanıyor sonra ödemiyorsunuz, kredi kartı borçluları için gecici bir af yasası çıktı ondan yararlanmıyorsunuz. Bu arada benim böyle bir borcum vardı acaba noldu diye bankayı aramıyorsunuz. Sonra borcun çok yükseldiği için şikayet ediyorsunuz.
Burda bir soru soruyorsunuz. Ama soruyu sormadan önce forumlarda bir araştırma yapayım demiyorsunuz