İcra takibi, mal beyanı, senetler
Bir konuda yardımcı olurmusunuz Ben bir iş yeri Kiraladım ama Kiracıdan kiraya aldım Malzeme Kiraladım Konturatım var kira ssözleşmem var 1 yıllık henüz kira sözleşmem bitmedi.Onun verdiği malzemeden haric 5 malzeme aldım Bir gece dükkanın kilidin göbegi değiştirilmiş Dükkan sahibi degilde Malzemelerini kiraya aldıgım Şahıs degiştirdi kendide söyledi. O şahısa aylık senet imzaladım 2 senetimi ödedim ama senet avukatta olunca senet bana gelmedi borcum Borç biliyorum ödeyecegimde internet elektirik dükkan kirası su vs kaldı dükkanım kilitli olunca Avukat borçlarımdan dolayı icraya vermiş 5 senet ama ben 2 tanesini ödedim biliyorumki ödedigim 2 senedi vermezler yani dolandırıldım Peki ben o 5 malzememi nasıl alırım Ve mal beyanıda bulunacam 3 aylık maaşım var bu mal beyanına gecermi ve 5 malzemem icra yolu ile nekadar fiyat düşer ? Bana Yardımcı olursanız sevinirim efendim imzam benim borcum benim kanun bana nasıl bir konuda yardımcı Olur Bendensel engelliyim bu maaşım mal beyanı sayılırmı başkada bir şeyim yok 5 malzemeden haric babamda kefil onunda birşeyi yok onun mal beyanını nasıl yaparız tarla arsa tapu vs hiç birşeyi yok . Şimdiden Teşekkür ederim sizlere
Re: İcra takibi, mal beyanı, senetler
S.a öncelikle iyi günler dilerim.
Benim bundan 1 yıl kadar önce bi arabam vardı.Ben bu arabayı sıkıştığım için satmak zorunda kaldım.Acil satacağım için bir polise yarısı para yarısı senet olarak verdim.Ama adam ödeyeceğim deyip atlattı.Polisliktende atılmış.Mal beyanı da vermiş.Üstünde mal yok.5,000 tl lik bir senet var elimde.Babam vefat etti,abimde askerde olunca uğraşamıyorum.Bazı Avukatlar alamayız diyor.Ne yapabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.