Re: Askerlik kilo problemi
Alıntı:
koray822 rumuzlu üyeden alıntı
Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar :(
Merhaba Arkadaşlar ;
Ben aslında eski kullanıcıyım ama forumlar değişmiş bir türlü şifrem adrese gelmeyince tekrar üye oldum boy kilo sorunu bu sitede defalarca konuşuldu benimde sorunum bu ancak iki farlı görüş var +/- 15 fark +/- 30 fark hangisi bende bilmiyorum ben 174 boy 49 kiloyum aydınlatırsanız sevinirim ayrıca kaçak durumundayım sanırım
Zekice bey bir dakikada bir kilo verirseniz sabaha çıkamazsınız .....
Daha şimdi yazdığınız forumda 50 kiloydunuz aman dikkat bu şekilde kilo kaybetmeyin... tarihe ve rekorlar kitabına girersiniz amma size yaramaz...
Dayın koray 82 büyük olasılıkla sorunsuz askere gidersiniz ufak bir ihtimal rejim li olarak bir sene tecil edilirsiniz..
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Zekice bey bir dakikada bir kilo verirseniz sabaha çıkamazsınız .....
Daha şimdi yazdığınız forumda 50 kiloydunuz aman dikkat bu şekilde kilo kaybetmeyin... tarihe ve rekorlar kitabına girersiniz amma size yaramaz...
Dayın koray 82 büyük olasılıkla sorunsuz askere gidersiniz ufak bir ihtimal rejim li olarak bir sene tecil edilirsiniz..
haklısın gerçekte 49 um ama cevabı sağlamak için 50 diyorum sonuçta 1 kilo ile sürpriz yaşamak var
Arkadaslar ben 1.80 boy 115 kg cıvarıyım ve tansıyonum hep yuksek cıkıyor 15 14 cıvarı 22 yasındayım acaba ben hangı katagorıye gırıyorum??
Selam arkadaşlar, benim boyum 1.83 kilom ise 106kg +33kg var acaba beni askere alırlarmı yardımcı olursanız çok sevinirim
İnva:Selam arkadaşlar, benim boyum 1.83 kilom ise 106kg +33kg var acaba beni askere alırlarmı yardımcı olursanız çok sevinirim
+33 değil +23sün şu anda , +30 olması lazım bu halde askerlik yapabilirsin bildiğim kadarı ile.