-
Coca-Cola promosyonu
Milli Piyangoya bağlı çekilişle Cocacola'nın bilgisayar promosyonundan bilgisayar kazanmışız,son başvuru tarihi 26.ekim.2006 ancak hedef dağıtımdan bize gelen taahhütlü mektubun istanbuldan çıkış tarihi 1.kasım.2006, talihli listesi 11.ekim.2006da radikal gazetesinde yayınlanmış ,bunlara bağlı olarak talihli listesinin gazetede yayınlanması yeterlimidir yoksa mutlaka bize geçerli zamanda kazandığımızın belgesi gönderilmesimi gerekir? bu konuda bi itirazımız olabilirmi? Çünkü hakkınızı kaybettiniz cevabını aldık.Teşekkürler...
-
Elinizdeki kuponda, çekiliş şartları belirlenmiştir. Ona bakınız. Bir de, Milli Piyango İdaresi'ne yazılı başvurabilirsiniz, size yazılı bir cevap verilsin. Ayrıca; anlatımınıza göre, dava hakkınızın bulunduğu da anlaşılıyor ama, kime karşı açacağınız tartışmalı olabilir (dağıtım şirketine mi, MPİ'ne mi, Coca Cola'ya mı, hepisne veya bir kısmına mı gibi).
-
cevabınız için çok teşekkür ederim.Kuponda şu ibare bulunuyor; "Talihliler 11 ekim 2006 tarihinde radikal gaztesinde duyurulacaktır asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yoluyla tebligat yapılacaktır".Benim buraya yazma sebebimde o zaten eğer radikal gazetesinde duyurmaları ile yükümlülüklerini yerine getirmiş sayılıyorsalar benim yapacağım bişey kalmıyor sorumluluk bana ait oluyor ama mutlaka bana tebligat yapma zorunlulukları varsa sanırım ozaman itiraz edebilirim.Milli piyangoya mail attım ama bi cevap vermediler,itirazlar milli piyangoya yapılır diye yazıyor kuponda.Teşekkürler
-
aslında hukuki yollardan önce coca cola müşteri hizmetlerine haklılığınızı ispat edebilirsiniz benzer konuda yardımcı olmuşlardı bana.
tel: 0 800 261 1920
-
bilgisayarları teslim etmişler ama yinede yarın bi arayayım,teşekkürler...