-
Bu siteye minnetarız
Sitenin sunmuş olduğu hizmetten dolayı inanıyorumki çok insan bilinçleniyor.Bu siteye bende tesadüfen ulaştım.Çoğu zaman hukuki bir tavsiyeye ihtiyaç duymasam bile yazılar konusunda sürekli takipteyim.Bir birey olarak hukuki anlamda ne gibi haklarımızın olduğunu bilmek, insanların nasıl sorunlarla ne ne tarz kişiliklerin zorluklarıyla karşı karşıya kaldığını bilmek ve olayları hukuki olarak değerlendirme yetisi edinebilmek oldulaç güzel.tüm avukatlara teşekkürler.
-
Bundan sonra herhangi bir soruna yanıt verirsem yuh olsun bana [:o)]:D[}:)][xx(][^]
Tüm avukatlara teşekkürmüş... Zorla hukuk fakültesine gönderteceksiniz beni... [:ppl][:sg][:sn][:tp][:yk]
Şaka bir yana bende seviyorum bu siteyi bir iki avukat hariç çoğunuda severim... [:prt][:prt][:pt]
-
Sizede ayrıca teşekkür edip gönlünüzü almış olayım.hatta TEŞEKKÜR ler kelimesini vurgulu yazayım gözünüze iyi görünsünde yuhlamayın...
-
İyi tamam kabul ettim. başım gözüm üstüne...
Saygılar...
-
Ben de minnettarım bu siteye ve size de commodore1tr bey oğlum, uyuyanları uyandırma çabanızdan ötürü kendi adıma teşekkürü borç bilirim..
-
Bize yani Dilek Hanım ve bana teşekkür yokmu?:([V]
-
Av.duygu ve dilek hanıma teşekkürler gözümden kaçmış affınıza sığınıyorum:).sevgiler saygılar içi dolu turşucuk.
-
Ben Dilek hanımı da sizi de avukat sanıyordum Duygu hanım ;
Değilseniz ne sallıyıp duruyorsunuz forumlarda..? Ben yeteri kadar sallıyorum :)))) Bu site üçümüzü kaldırmaz siz aslınıza dönün...