dün bir konu açmıştım foruma,bugün mesajımın altında bir uyarı metni gördüm,anlayamadım.kuralları ihlal etmekteki kastınız nedir acaba? farkında olmadan sanırım bişeyi yanlış yapmışım,lütfen yardımcı olur ve beni aydınlatırmısınız ? teşekkürler...
Printable View
dün bir konu açmıştım foruma,bugün mesajımın altında bir uyarı metni gördüm,anlayamadım.kuralları ihlal etmekteki kastınız nedir acaba? farkında olmadan sanırım bişeyi yanlış yapmışım,lütfen yardımcı olur ve beni aydınlatırmısınız ? teşekkürler...
Sayın Fatoşça ;
Sorunuzun yanıtı verilmesine karşın yönetimden gelen uyarının haklı olduğu açık...
Site kurallarından birisi büyük harfle yazmamak ve imla kurallarına mümkün oldukça dikkat etmektir. Ayrıca Acil, aman yandım, acele yanıt gibi başlıklara ek yapılmaması istenmektedir.
Sitenin amacı gerek avukatlar arası dayanışmayı sağlamak gerekse birbirlerine bilgi vermek olduğu gibi asli görevleri hukuk olmayan kişilere hukuku sevdirmek bilgilendirmektir. Bu bağlamda düşündüğümüzde iletinizin büyük harfle yazılmış olması bir hukuk sitesinde ki kuralın ihkaki olarak gözükmektedir.
saygılarımla...
tşk.ederim bilgileriniz için.