http://www.youtube.com/watch?v=Kc11JCub3EM
Aşk için ölmeli aşk ,ozaman aşk...
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=Kc11JCub3EM
Aşk için ölmeli aşk ,ozaman aşk...
Olaylar düşündüğümüzden nasıl da farklı olabiliyor.İki insan Aşka hazır olduklarında birbirlerini buldukları vakit ,aşklarını yaşamaya da hazır olurlarmış.Aşka ihtiyacı olanlar 'aşk'ın kendisi olurlarmış.
Çok zor bir konu aşk, çözümü yok gibi bence :):):)
Aşkın kanunu 3 yıl sonra zamanaşımından; düşmesi! :))
Varlığına inanacağım son şey olsa gerek...
Artik ask denen safsataya inanmiyorum !!!
Aşka ben de inanmıyorum.
Aşk çabucak olunabilecek birşey. Gerçek aşk yok demek en kolayı. Beğeniyi, hoşlanmayı, güzel vakit geçirmeyi, cinsel dürtüleri aşka çevirmekde kolay insan için. Ama bunlardan bir veya bir kaçını sevgiye dönüştürüp daha sonrasında aşık olabilenler,akabinde o aşkı da tekrar sevgiye dönüştürebiliyorsa işte o zaman gerçek aşkı yakalamışlardır. Sanırım, heralde, bence, yani, kimbilir...
Çok zor.
Aşk apansız gelir. Davetsiz bir misafirdir. Ismarlaması olmaz. Kime, kimden, ne zaman, niçin, nasıl, ne kadar süre ile geleceği bilinmez. Çok bilinmeyenli bir denklem gibidir. Gibisi fazla oldu. Öyledir:) Yaşı falan da yoktur. En çok görmeyi sevdiğim şeylerden biri, yaşlı bir nine ve dedenin el ele tutuşup gezdikleri o görüntüdür. Çok hoş cidden:) Böyle çiftleri gördüğümde çok hoşuma gidiyor. Ak düşen saçlarıyla , eğrilmiş vücutlarıyla ama dipdiri kalpleriyle böyle çifleri gördüğümde gülümseyerek bakıyorum onlara. Ne güzel diyorum. İlişkilerin giderek yıpranıp da insanların birbirlerine olan güvensizlikleri artıp da bunca ayrılıkların yaşandığı çağımızda böylesiyle karşılaşmak gerçekten çok zor. Fakat karşılaşmaktan öte sanırım onu koruyabilmek önemli. Bunun için çaba sarfedebilmek sanırım. Budur zor olan. Ölümsüz aşklar şarkılarda ya da efsanelerde kalmamıştır umarım.
İlk cümlelerinize kesinlikle katılmıyorum. Bence aşka kendini hazırlar insan. Hazırsa ilk görüşte aşka aşka kapılır. Yaşı yoktur veya kime nerede olacağıda meçhulduldur belki ama ansızın gibi görünsede kendini hazırlama safhasından sonra olan birşeydir.
O gördüğünüz ve imrendiğiniz aksaçlı aşıklarda, öyle veya böyle aşklarını sevgiye dönüştürebilenlerdendir diye düşünüyorum.