-
Fırat Abi koş
Kortların dünyaca ünlü yıldızı Anna Kournikova, KIA'nın davetiyle İstanbul'da düzenlenecek Auto Show 2006 fuarına katılmak üzere Türkiye'ye geldi.
Lufthansa Havayolları'na ait uçakla Frankfurt üzerinden ABD'den gelen Kournikova, Atatürk Havalimanı'nda büyük ilgi gördü. Kournikova, uzun yıllar sonra tekrar Türkiye'ye gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Kournikova, İstanbul Auto Show 2006'da Kia'nın merakla beklenen ve ''ED'' kod adı ile tanınan yeni C-segment aracı CEE'D'in yanı sıra, Magentis, Carens, MPV Carnival modellerini tanıtacak.
-
-
ben fırat abiden önce söylim:)
nesi varmıs hee ne bu[:pt][:cz]
tamam tamam sustum[:tps]allah icin güzel kadın bir bayan olarak herkesten önce yorum yapıyorum ama erkekler kusura bakmasın[:tps]
-
Ben uçak biletimi aldım bile, bu yaştan sonra tenise de merak sardım ya hadi hayırlısı... ;)
-
nasıl koşayım? nasıl geleyim? hadi sen söyle..
http://www.galeriturk.net/getimg/adsiz63.JPG
-
Üzülmeyin Fırat Beyciğim, ben sizin yerinize de bakarım Anna'ya, görüyormusunuz fuar heyecanından dilim sürçtü arabalara diyecektim.. ;)
-
Fırat abi sen Aslan değilsin ki Beşiktaşlısın... Gerçi oda dökülüyor haklısın.... Neyse ben anna ile senin adına ilgilenirim...
Selamını söylerim.... Azıcık şişmanlamış sanırım ben görmeyeli..
-
Re: Fırat Abi koş....
Vah vahhh VAHHH....
Millet bir koşmuş pir koşmuş amaaa yetişememiş DE...
Bana n'oluyorsa bende koşuyorum baktım ki herkes koşuyor hadi ben de koşayım dedim :p
Neyse millet bakacağına baksın tabi ki de..., ehh ne demişler...
Bu arada tanıtımı yapılan o araçlara bakardım amma bende kaçırmışım ne yazık ki...
:o
-
Hımsssssss boşuna koşma Fırat Abi,bi şi yokmuş,bu sıcaklarda Allah korusun..eek: :eek:
-
FIRAT Abi bu gidişle seni koşturup Mirkele'mın Yeni kılibinde oynataçaklar herhalde bedavaya koşma benden söylemeşi.
selamlar sayğılar.