-
Anlaşmalı boşanma
[V],
merhabalar.
daha öncede bu konuyla ilgili yazışmalarım oldu.fakat en son eşimle tekrar denemeye karar vermiştik.ama ikimizde farkına vardık ki biten bir şey tekrardan başlamıyormuş.
4 sene sürekli şiddet gördüm.hamileliğim boyunca gerek kemerle dövüldüm.gerekse yerlerde sürüklendim.artık bir kızım var ve bu şekilde devam etmesini istemiyorum.şuanda tartışmalarımız var ama şiddet uygulamıyor.sürekli kavga ediyoruz.
çocuk için tekrar deneyelim dedik ama olmuyor ikimizde sanki evcilik oynuyor gibi hiçbirşey olmamış gibi davranıyoruz.
en sonunda eşime bunun böyle olmayacağını söyleyerek ayrılmak istediğimi söyledim.oda hem fikir.fakat işten izin alamam anlaşmalı boşanma için sen git dilekçe ver diyor.ailemde önce o versin istiyor.ben verirsem eğer kusurlu konumamı düşerim.yoksa ortak karar olduğu için kimin vereceği önemli olmazmı.
şimdiden teşekkürler...
Yönetim : Daha önce aynı konuda 3 tane forum açmışsınız, kural ihlali yaptığınız için uyarılmışsınız ama hala kuralları okumamışsınız, tebrikler... Son uyarıdır, tekrarı halinde üyeliğiniz askıya alınacaktır.
-
birde bu konuyla ilgili nerelere başvuracağım sadece dilekçe yeterlimi yoksa başka protokollerde hazırlanması gerekiyormu.örnek yollarmısınız...