-
Kooperatiften ayrılma
Sayın ilgili, 10 yıldır bir kooperatife üyeyim. Bu süre zarfında inşaatta bir ilerleme olmadı, sadece temeli atıldı. Ben şimdi bu kooperatiften ayrılmak istiyorum. 10 yıldır yatırdığım aidatlarımı bir dilekçe ile talep etmem istendi. Bu aidatları alabilmem için nasıl bir dilekçe yazmalıyım. Parayı elden mi, banka hesabına havale şeklinde mi almalıyım? Bu paranın faizini de alabilir miyim? Arkadaşlarımdan parayı taksitler şeklinde verdiklerini duydum. Bu konuda yardımınızı bekliyorum. Saygılarımla..
Su
-
Benzer sorular sitede yanıtlanmış olup; arama yaparsanız cevaplara hızlıca ulaşırsınız.
-
Avukat Bey, ilginize teşekkür ederim. Arama yaptım ama tam istediğim cevabı bulamadım.
-
Son Okunan Konular
Konut kooperatifi
Kooperatif hissesi
kooperatif üyeliğinde ayrılmak istiyorum
Kooperatiften ayrılmak istiyorum.
Kooperatif alacaklarının tahsili
kooperatiften alacağım (başlık değiştirildi)
KOOP.ZEDE YARDIM
kooperatif üyeliği
Kooperatif
Kooperatif Ortaklığı
yukardaki başlıklar incelediğiniz konular bunlar içinde sizin sorunuzun cevabı bulunmakta iyi okumamışsınız. Mesela incelediğiniz başlıklardan şu
https://www.hukuki.net/topic.asp?TOPIC_ID=2550
link cevaplarınızı içermektedir. Birde gözünüzden kaçmış bir başlık daha var bir de aşağıdaki linki inceleyin.
https://www.hukuki.net/topic.asp?TOPIC_ID=17338
-
Avukat Bey, ilginize teşekkür ederim. arama yöntemini bilemedim galiba. Göstediğiniz linklerde çok faydalı bilgilere ulaştım. Saygılarımla.
Bir de çıkış için bir dilekçe örneği gönderirseniz sevinirim.
-
Sayın İlgili;
Burası Yapı Kredi olmadığından, size, "hizmette sınır yoktur" veya "başka bir arzunuz var mı" diyemiyorum.
Buradaki hukukçular, sosyal sorumlulukları olduğu düşüncesinden hareketle, ilgililere, kısa bilgi yardımı yapmakta ve konuların, tartışılarak gelişimlerine katkı sunmasına çalışmaktadırlar.
İsteğiniz; ancak profesyonel hukuki yardımla mümkündür ki, bunu da, başvuracağınız bağımsız avukatlar yerine getirebilirler.
Size kendimizi yanlış anlattımız düşüncesiyle, özür dilerim.
Bilginize,