Boşanma ev ve eşya paylaşımı
Merhaba,
2005 Eylül Ayinda Evlendim. Eşimle Sürekli Tartişmalarimiz Oluyo. Kendisi Bu Tartişmalarimiz Esnasinda Ben Evde Yokken Tam 6 Kez Tüm Eşyalarini Toplayarak Annesinin Evine Yerleşti. Bir Keresinde De 2 Hafta Kaldi Annesiyle Ve O Sirada Da Boşanma Davasi Açmiş. Sonrasinda Ikimizde Davaya Katilmadik Ve Dava Ne Oldu Bilmiyorum. Bu 1 Yillik Evlilik Sürecinde Bana şiddet De Uyguladi. Biri Karakolda Diğeri De Hastanede Sonuçlandi. Devlet Eşime Bana şiddet Uyguladiği Için Dava Açmiş Eşim Beni Adliyeye Götürerek Hakim Ile Görüştürdü Ve Davayi Kapattirdi, Para Cezasina Dönüştürdü. Bu Olaydan 2 Ay Sonra Bana Tekrar şiddet Uyguladi Ve Alnimda Kesi Meydana Geldi. Hastane Raporunda Darp, Alinda Kesi Ibaresi Var Ama Adli Dava Haline Gelmedi Bu Olay. şimdi De Eve Gelmemeye Başladi. Geçen Hafta Içerisinde 2 Gece Eve Gelmedi Ve Arabada Uyuduğunu Beyan Ediyor. Evlenmeden önce Beraber Ev Satin Aldik. Peşin 35 Milyar Verdik, Bunun 21 Milyarini Eşim Verdi, Kalanini Ortak Tamamladik. 50 Milyar Da Bankadan Kredi çektim Ve Evi Satin Aldik. Kredi Benim üzerime, Ev Tapusu Da Kizlik Soyadima. şimdi Beni Zorla Baskilayarak Tapuya Giderek Evin Ikimizin Adina 1/2 Hakkinda Ortak Tapu Yapilmasini Istiyor. Bu Durumda Benim Boşanma Olayinda Ne Gibi Bir Zararim Olur, Ya Da Evi Ortak Tapu Yapmadiğim Taktirde Boşanmada Ev Konusu Ne Gibi Bir Sonuç Verir? Boşanmada Bana Uyguladiği şiddet Konusunda Bir Sonuç Almam Mümkün Mü? Daha 1 Yillik Evliyiz Ama Bu Süreç Içerisinde Kendisi Hep Maaşinin Yarisini Ailesine Verdi. Bunu Ispatlayamam çünkü Hep Elden Verdi. Ev Kredisini De Ben Nakit Para Verdiğimde Gidip Yatirdi Ama Yatiran Kisminda Hep Kendi Adini Yazdirmiş. Bu Ev Konusunu Nasil Halledebilirim? Benim 1 Yilda Kiz Adimi Dul Edecek Bir Evlilik Yaşatmasi Ve Bana Bu Kadar Baski Yapmasini Nasil Ispat Edebilir, Ne Yönde Bir Dava Açabilirim? Nolur Yardim Edin, Bu Hafta Içerisinde Bu Olay Sonuçlanacak