Savcılıpa Başvurdum Ama Dosyam Uyapta Gözükmüyor
Merhaba arkadaşlar kullanıcı adım çalınmış forumda ve ikinci el bölümünde ilan açılarak bir kaç kişi dolandırılmış iban paylaşılmış para efet yapılmış bende savcılığa suç duyurusunda bulundum savcılık kabul etti ifademi aldı ama dosyamı uyapta göremiyorum nasıl takip edebilirim acaba,
Cevap: Savcılıpa Başvurdum Ama Dosyam Uyapta Gözükmüyor
Alıntı:
Robinson_Crusoe rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar kullanıcı adım çalınmış forumda ve ikinci el bölümünde ilan açılarak bir kaç kişi dolandırılmış iban paylaşılmış para efet yapılmış bende savcılığa suç duyurusunda bulundum savcılık kabul etti ifademi aldı ama dosyamı uyapta göremiyorum nasıl takip edebilirim acaba,
Savcılığa gidip başvuru numaranızla birlikte sorgulayarak şikayetinizin akıbeti ile ilgili bilgi alabilirsiniz.
Savcılık gelen şikayeti aldıktan sonra kovuşturmaya gerek olduğuna dair bir karar alırsa, gerekli incelemeler tamamlandıktan sonra , şikayetinizle ilgili dava açılmasına karar verirse, e devlette devamını görebilirsiniz.
Cevap: Savcılıpa Başvurdum Ama Dosyam Uyapta Gözükmüyor
Savcılık mevzusu olduğu için bende buraya yazayım dedim.Dolandırıldım savcılığa şikayet ettim fakat savcılık takipsizlik verdi,kararın altında 2 hafta içinde sulh ceza hakimliğine itiraz edebileceğim ,itiraz kabul edilmezse mahkeme masraflarının tarafımdan talep edileceği yazılı,benim sorum itirazım mahkemece kabul edilmezse tarafıma yüklenecek maddi masraf ortalama ne kadar olur.