Savcılıktan gelen garip karar, yankesicilik
03.06.2006 tarihinde yan kesicilik sonucu çalınan cep telefonum için faturasını falanda karakola götürerek şikayette bulunmuştum. Hatta daha sonra Telefonumu çalan 2 kişinin hattımdan kontör transfer ettiğini farkedip kontör yolladıkları numaralarıda gösteren evrakla kısa süre sonra karakola yeniden gitmiştim ve o delilleride işleme koymalarını istemiştim. Fakat gelin görünki bu gün pendik cumhuriyet savcısı Murat Yılmaz imzalı "Kovuşturmaya Yer Olmadığına Dair Karar" başlıklı bir yazı aldım. Muhtemelen standart formatlı bu yazıyı az çok tahmin edebiliyorsunuz. Benim anladığım dilden anlatırsam savcı demişki: O IMEI numarası fasa fiso ona bakarak bişey anlaşılmıyor. Hem biz ne bilelim senin telefonu çaldırdığını satmışta olabilirsin bunu alıp satmak çok kolay. Hem bir sürü klonlu IMEI olan insan var bu olaylardan dolayı yanlış kişiler mağdur oluyor ...... 15 gün içerisinde Kadıköy Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı nezdinde itiraz hakkım varmış ben derhal itiraz etmek istiyorum ne yapmalıyım? Ayrıca benim elimdeki en büyük delil hırsızların kendi telefonlarına kontör yollamaları ve bu numaraların açıkça belli olması bende ve turkcellde kayıtlarının bulunması. Olay günü kontörlerin yollandığı bu numraların sahibi kimse ben bu adamlardan şikayetçiyim bundan öte delil mi olur? Bu delilide kullanarak itirazımı ne şekilde yapabileceğime dair yardımcı olursanız sevinirim. Telefon zaten gitti ben vatandaş olarak bir nebze olsun adaletin işlemeyen çarkını 1 milim olsun yerinden oynatırsam vatana memlekete kâr sayıcam tek derdim bu. Hepinize şimdiden teşekkürler.