Cevap: Hala suç işliyorlar?
Alıntı:
kbenly rumuzlu üyeden alıntı
Takipsizlik kararına itirazımız red olduktan sonra delil sunduk. Savcı bunlar çok kuvvetli demiş. Soruşturma yürüyor. Ben sulh cezadan karar bekliyor sandım. Yok henüz değilmiş. Fakat bana hala suç işliyorlar. Bunlara ilişkin delilleri de o dosyaya sundumDevam ediyorlar zaten. Peki yine de sulh cezanın kararına gerek duyacak mi? Çok uzaması korkutuyor.
Bu gerçekten zor bir durum. İyi olan şey, güçlü kanıtlara sahip olmanız ve savcının bunu kabul etmiş olmasıdır. Bu, davanızın sağlam temellere dayandığı ve adil bir sonuç için umut olduğu anlamına gelir. Önemli olan pes etmemek, gelişmeleri izlemeye devam etmek ve gerekirse ek kanıtlar veya ifadeler sunmaktır. Umarım adalet en kısa sürede yerini bulur ve daha fazla suiistimale karşı yeterli korumayı alırsınız. Güçlü olun ve her şeyin sizin lehinize çözülmesine izin verin!
Cevap: Hala suç işliyorlar?
Alıntı:
Rafid_Harun_Harb rumuzlu üyeden alıntı
Bu gerçekten zor bir durum. İyi olan şey, güçlü kanıtlara sahip olmanız ve savcının bunu kabul etmiş olmasıdır. Bu, davanızın sağlam temellere dayandığı ve adil bir sonuç için umut olduğu anlamına gelir. Önemli olan pes etmemek, gelişmeleri izlemeye devam etmek ve gerekirse ek kanıtlar veya ifadeler sunmaktır. Umarım adalet en kısa sürede yerini bulur ve daha fazla suiistimale karşı yeterli korumayı alırsınız. Güçlü olun ve her şeyin sizin lehinize çözülmesine izin verin!
Çok teşekkür ederim eski olayla ilgili delilleri kuvvetli bulup soruşturmayı başlattı. Son zamanlarda suç işlemeye devam ettiklerinden yeni olayla ilgili delil de sundum. Peki sulh cezadan karar bekleyecek miyiz dava için