4 yıldır bir bayanla ilişkim var bana boşanmış oldugunu söylemişti.ancak hala evliymiş.maddi manevi benden çıkar sagladı.hakkımı nasıl arayabilirim.60 kişi okumuş ama yanıt veren yok nedense
Printable View
4 yıldır bir bayanla ilişkim var bana boşanmış oldugunu söylemişti.ancak hala evliymiş.maddi manevi benden çıkar sagladı.hakkımı nasıl arayabilirim.60 kişi okumuş ama yanıt veren yok nedense
Ne gibi bir hak kaybınızın olduğunu düşünüyorsunuz?
Ugradığınız zararı izah etmeniz gerekir
4 yıldır bir bayanla ilişkim var bana boşanmış oldugunu söylemişti.ancak hala evliymiş.maddi manevi benden çıkar sagladı.hakkımı nasıl arayabilirim.aramızda söz bile yapmıştık.benden 2000ytl aldı telefon mesajlarım var ödeyecegim şeklinde.maddi manevi bana yalan söylendi ve aldatıldım.yasal olarak bir hak talep edebilirmiyim.
60 kişi de sizin nasıl bir zararınız olduğu konusunu merak etmekte olmasın sayın tayac? 2000 YTL karşılığında senet aldınız mı?
hayır ancak telefonumda mesajları var babamdan alıp verecegim şeklinde.merak ettigim bunun bir maddi manevi hukuksal yaptırımı varmı.ne bileyim yalan söylemek v.b
Hayır, kişisel ilişkilerde yalan söylemenin bir yaptırımı olsaydı mahkemelerin iş göremeyeceği açık ve net olurdu.
Bu kişi ile nişanlandınız mı veya sizi bir amaç için nişanlanmaya ikna etti mi?
hayır ancak aynı evi paylaştık aramızda söz yapıp yüzük takmıştık.ilişkimiz hakkında şahitlerde var
Samıyorum burada asıl aldatılan kadının kocası... Maddi manevi onun zararı var...
manevi zararı var çünkü eşi onu aldatıyor oda bundan zarar görüyor...
maddi zararı var 4 senedir o kadına bakıyor...
evet işin o boyutuda var allah kimseye yaşatmasın burda aldatılan ikimiz olduk malesef ben o yüzden yasal olarak bir hak talep edip edemeyecegimi merak ediyorum