Mitral kapak yetmezliği problem mi?
Merhabalar, mitral kapak yetmezliğim var. Göğüsüme ve koluma ara sıra ağrılar giriyor, nefesimi tutunca bir süre geçiyor batması. Bazen tam uykuya dalarken çarpıntı ve nefes alamama yüzünden uyanıyorum. Bu gibi sebeplerden askerliğe elverişsiz raporu çıkar mı? Teşekkürler.
Cevap: The ejaculation nizagara 25mg endurance eriacta mumps amoxicillin anuric clearly.
Tutma o zaman nefesini der alirlar.
Saka bir yana bunu aile hekime sorman gerekmez mi? Askerlige elverislili olup olmamak tibbi bir konudur, hukuksal degil. Ancak elverisli degil raporu cikar yinede askere cagrilirsin o zaman hukuksal olur.
Cevap: The ejaculation nizagara 25mg endurance eriacta mumps amoxicillin anuric clearly.
Hocam çok belli olmuyor hekiminizle görüşün. Umarım rahatsız olduğunuz halde zorunlu kılmazlar. Benim de askerliğime biraz daha var ama erken gitmeyi düşünüyorum internette araştırdığım kadarıyla göz numaram çok yüksek askerlik yapmama engel (belli bir numara kuralı varmış.) ama bir şey olmaz diyip gönderebilirler. Ben yine de giderim tabii çok zorluk çekmiyorum ama siz rahatsızsanız umarım dilediğiniz gibi olur.
Nefesimi, battığında tutuyorum geçmesi için. Yoksa fena bir ağrı oluyor yanlış anlamışsınız. Teşekkürler.