Bireysel kredi ile ilgili
merhaba, yardımcı olabileceğiniz ümidiyle soruyorum sorumu. 2000 yılında bir banka şubesinden 12 ay vadeli 2 milyar tl bireysel kredi kullandım. 2 taksidini zamanında ödedim.diğer taksitleri ise ödeyemedim. 2 ay kadar önce banka hukuk birosundan arayan bir bayan bankanın faizde indirim yaptığını ve 2850 ytl yatırdığım zaman borcumun biteceğini söyledi. bende bu miktarı bir anda ödeyemeyeceğimi ancak taksite bölebilirsek ödeyebileceğimi söyledim. yetkili ile 580*5=2900 ytl ödemek üzere konuştuk. 2 ay ödedim. 2. taksidi ödedikten bir gün sonra yine aynı kişi bana telefon açarak hesaplamada bir yanlışlık yaptıklarını, faiz indiriminin kredili bankomat kullanıcılarını kapsadığını benim ise bireysel nakit kredi kullandığımı, sonuç olarak borcumun kalan kısmının ilk konuşmamıza göre 2900-(ödediğim 580*2)1160=1740 ytl değil, 11050 ytl olduğunu söyleyerek beni şok etti. benden şu anda 11050 ytl yi 4 taksitte ödememi istiyor ve ödememem halinde dosyamın avukata verileceğini söylüyor. ana para borcumun 1900 ytl daha kaldığını acilen bunu ödemem gerektiğini ödemediğim halde devamlı faiz işleyeceğini, kalan ana para borcumu yatırdığım zaman kalan miktarda çok az bir faiz işlenerek 4-5 ayda ödeme imkanı sunacaklarını söyledi. bunlar ne kadar doğru. çekilen 2000 ytl nin 2 taksidi ödenmiş olduğu halde 13000 ytl olması normalmi. ne yapabilirim.yardımcı olabilirseniz memnun olurum. görüşmek üzere...