-
Boşanabilir miyim?
Biz ailemize rest çekip evlendik birlikteliğimiz 6 seneden beri devam ediyor.Bizim sorunumuz evlilikle kendisi üniversite okuyor ben lise mezunuyum birlikteliğimiz 2 seneden sonra değişti nasıl mı? hiç benim sözümü dinlemez kendini kafasına buyruk bir şekilde alıp başını gider 2 gün sonra eve gelir.Ben çoçukluğumdan beri hiç aile sevgisi görmedim ve evlenirsem bu sorun çözülür sanmıştım ama beni sevmediğini bile bile benimle olmaktan sakınacak şekilde benden hep uzak duruyor.Bir yere gitsek suratından arkadaş çevreme sokamıyorum.Ben herzaman hor gördü ve beni yanında istemiyor ve ben bunu bile bile her şey düzelir mantığıyla şuan kadar bir şey yapmadım fakat her insanın bir canı var.Ben bunu hakkedecek bir şey yapmadım.Herzaman evine sadık bir dediğini eksik etmeden çalışan birisi olarak sizden yardım istedim.Teşekkürler
-
Sorunuzu somut olarak yazarsanız size yardımcı olabiliriz.
-
Boşanmak her kesin yapabileceği hukuksal bir olgudur. Tek şart evli olmaktır. Evli olduğunuza göre boşanmanızda bir mahsur yok...
İki gün eve gelmeyen bir evlilik zaten bitmiştir... Şaka bir yana sanırım hem küçük görme durumu var hem sevgi saygı bitmiş.. Boşanabilirsiniz... Ama somut yazarsanız Avukat arkadaşlar daha yardımcı bilgi verebilir ( Diğer hususlar hakkında ..)
-
Sayın JOOKER007,
Sorunlarınızı anlıyorum ancak sorunuzu anlayamıyorum, lütfen sorunuzu somutlaştırın. Öğrenmek istediğiniz nedir, mesela anlaşmalı boşanma mı, çekişmeli boşanma mı, boşanmanın sonuçları mı ?...