İşkence intihara sevk gözaltı olur mu?
Ben kamuda çalışıyorum. Bipolar bozukluk hastasıyım. %40 ruhsal engelliyim. Mobbing(işkence) ugulan̈iyor bana kasımdan beri. Şubat ayında babam kurumun numarasını internet sitesinden bulup arıyor. Müdür yardımcısına " kızım intihar fikirleri var bişey olursa hepinizi mahkemeye veririm" diyor. Ama müdür yanına çağırıyor "ailene olanları bir daha anlatma " diye tembihliyor. Üzerimdeki baskıyı artırıyor. Bu adamlar yüzünden iki kez intihar fikirleriyle eve ambulans çağırdık. Kardeşim sebebini ifadesinde anlatacak. Duyduğu telefon görüşmelerini de anlatacak. Beni doğrulayacak. Bu adamlar gözaltına alınır mı? Yoksa çağırıp kibar kibar ifade mi alırlar. Haziran da suç duyurusunda bulundum.şantaj, işkence, iş ve çalışma hürriyetini ihlalden suç duyurusunda bulundum. İntihara sevk için hangi suçu yazacağımı bilemedim.ama anlattım. Bipolar hastasıyım onu yazdım. Önce tanıklar mi dinlenir yoksa bu adamlar ifadeye telefonla çağırılacak mi? Bi gözaltı caydırırdı
Cevap: İşkence intihara sevk gözaltı olur mu?
Biri ben bipolar olduğum için beni intihara sevk etmeleri kasten adam öldürmeye teşebbüs sayılır dedi. Suç kısmına böyle bişey yazmaya cesaret edemesem de olayı anlattım. Onun için gözaltı olur mu diye sordum
Top News Sites for article post
Top News Sites for article post
dailymirrornewstoday.com
dailystarnewstoday.com
dailytelegraphnewstoday.com
dutchnewstoday.com
dwnewstoday.com
europeannewstoday.com
Don't hasitate to conatct us.
Yazdiklariniz sadece sizin iddialariniz. Bu iddialarinizi destekleyecek kanitiniz var mi?
Evet tanık var. Zaten ekran görüntüsü ve epiktiz raporları da var