-
Boşanmak istiyorum
Merhabalar 3 ay önce evlendim ancak çok yanlış bir karar verdiğimi anladım ve şu an moralim çok bozuk depresyondayım. Evlendiğim kişiyi hiç sevmiyorum hatta hayatım alt üst olduğu için nefret bile ediyorum. Dışardan bakıldığında evlilikte sorun yok gibi görünüyor yani büyük kavgalar şiddet anlayışsızlık vs. ama ben onunla konuşmak gezmek beraber olmak vb.gibi hiçbirşey yapmak istemiyorum. Onu hiç sevmiyorum. Ancak yaşamım depresyon yüzünden alt üst oldu. Ondan boşanmak istiyorum. Bu nedenlerle boşanma davası açılabilirmi boşanabilirmiyim beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
-
Dava açabilirsiniz, boşanma nedenlerinizi ve bu nedenlerin evlilik birliğini sizin açınızdan çekilmez kıldığını ispat edebilirseniz davanız kabul edilebilir. Ancak salt sevmiyorum, nefret ediyorum gibi nedenlerle boşanmanıza karar verileceğini zannetmiyorum.
-
teşekkür ederim ilginiz için yani hiç mi şansım yok boşanmak için aramızdaki iletişim hiç yok gibi bişey evlilik benim açımdan çekilmez durumda
-
esinle ancak anlasmali bosanma yaparsaniz bosanirsiniz, ancak evliligin 1 yili doldurmasi gerekiyor, yani daha 9 ay evli kalmaniz gerekiyor.
aksi takdirde bosanma davasi acarsan, bi cok tedbir nafakasi, ve siz kusurlu cikarsaniz yoksulluk nafakasi ve tazminat odersiniz.
-
çok teşekkür ederim barnet ben 850 milyon maaş alıyorum bu yoksulluk nafakası vb. ortalama olarak ne kadar olur bunu da cevaplarsanız çok sevinirim