Cevap: Park nedeniyle zorbalık
Hakaret, tehdit, darp(sanırım fiziki temas yok) durumu olup olmadığı tam yazmıyor.Eğer olduysa bu süreç içinde şahit veya kamera görüntüleri varsa o zaman şikayetçi olursanız dava açılır, muhtemelen karşı taraf ceza alabilir.Harici aracını çekmediği için zamanımızı aldı, kaba davrandı, üzerime üzerime geldi gibi iddialardan şikayetçi olunsa dahi savcılığın dava açmaya gerek görmeyip takipsizlik vermesi yüksek olasılık.
Hızlı yanıt için çok teşekkürler,üzerime iki kez yürüdü ancak etraftakiler engellediği için darp olmadı,aksi durumda darp olacağı kesindi.Ancak aracımın çıkışını engellediği için ve yaklaşık yarım saat benim gitmeme bilerek engel olduğu için hürriyeti kısıtlama suçuna girip girmediğini merak etmiştim.Şarjım çok az olduğu için görüntü alamadım ancak iş yerinin kamerasının olduğunu düşünüyorum.Bir de eşimin yanında benim üstüme yürümesi tehdit kapsamına girmez mi,sonuçta etraftakiler tutmasa bana fiziksel müdahalede bulunacağı kesindi
Araba park yeri yüzünden yaşanan bir beklemeyi kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmaya sokmak, üzerime yürüdü araya girmeseler darp olmadı ama olacaktı diyerek bir ceza davası açılması bundan bir suç çıkarılması pek mümkün değil.Küfür veya hakaret varsa şahitlerle yol almak tek olabilecek seçenek..