-
SSK ödemem 3 senedir yok
işe giriş tarihim 15.06.2003
ogünden beri aynı iş yerinde çalışıyorum ve çoğu kez sigortamın yapılması için bölüm sefime muhasebeye iç yazışma gönderttim ama sigortamı hep salladılar bende işe ihtiyacım olduğuçin bugüne kadar bişikayette bulunmadım dava açmayı düşünüyorum
ama bu güne kadar ödenmemiş olan sigortamı para olarak abilirmiyim böle bi dava açma hakkm varmı acaba şait olarak iş yerinden 5 arkadaşım var ve benim 2003 yılından beri çalıştığıma dair o şirkete ait benim düzenledğim bazı belgeler var servis formu ve depo giriş cıkış belgeleri bunları yazılı belge olaak gösterebiirmyim yani kısacası dava açsam 3 senelik sigorta paramı alablirmyim vede sigortam hemen yapılırmı karşı tarafın haklı oldugu bı konu yok onların davayı kazanma şansı nedirr lütfen bilgiyardımm kısa zamanda
-
SSK'ya şikayette bulunmalı, sorun giderilmezse hizmet tesbit davası açmalısınız. Elinizdeki evraklar ve tanık ifadeleri iddianızı ispatta yararlı olur.
Haklılığınızın belirlenmesi durumunda size herhangi bir meblağ ödenmez, ancak 3 senedir yatmamış olan SSK primleriniz, faizi ve cezası ile işverenden tahsil edilir. Böylece 3 senelik sigortalı olmuş olursunuz.
Selamlar,