Kendi evime taşınmak istiyorum
Aralık ayında kiracılara Nisan ayında kendi evime taşınacağımızı evden çıkmalarını söyledik biz mağdur olmamaları ve zor durumda kalmamaları için erken söylemiştik fakat onlar iyi niyetimizden faydalanıp bize ev arayıp bulamadıklarını çevrelerine iste taşınmak istemediklerini bizi oyaladıklarını söylüyorlar kendimde kirada oturuyorum ve kendi evime taşınmak istiyorum en son tartıştık kapı orada dava açabilirsiniz dendi sözleşme vs yok kirayı düzenli elden ödüyorlar herhangi bir arttırma yapmadık taşınacakları için kışı şuan oturduğum evde geçirmem mümkün değil kiracıların en hızlı şekilde nasıl çıkarabilirim ve ikamet olarak onlarla aynı adreste yani kendi evimizde gözüküyoruz elektrik ve su sayacı onların adına neler yapılabilir süreç nasıl olur?
Cevap: Kendi evime taşınmak istiyorum
Selam ev sahibisiniz ve ortada hassas bir konu var
Sizin yapmanız gereken en doğru şey en yakın bir avukata telefon açın yada bulunduğunuz ildeki Baroya
Telefon açın randevu alın
Sadece bilgi almak istediğinizi söyleyin Baroların ücret tarifelerini bulunduğunuz ildeki Baronun
internet sitesinden bakabilirsiniz öyle çok pahalı uçuk fiyatlar yok Avukata para vermekten korkmayın
ona göre barodan yada özel çalışan bir avukatla konuşup gerekli bilgi Alırsınız avukata giden illaki dava açmaz ki bilgi alabilirsiniz dilekçe yazdırabilirsiniz ve dahası
Durumun gidişatına göre hareket dersiniz bilgi talebinde bulunun ücreti neyse verin
işinizi sağlam yapın yinede karar sizin hayırlı akşamlar