-
kiralık araç kaza
Merhaba bayramda kıralık arac kıraladım arkadan benım araba dururken gıda fırması aracıma vurdu tam kusurlu sayıldı ancak rent a car sahıbı kazanc kaybını benden tahsıl etmek ıstıyor sıgortacım tuketıcı mahkemesı dıyor malı musavırım rent a car karsı tarafa fatura kesebılır dıyor ama fırma bunu da kabul etmıyor rent a car sahıbı ben kusursuz oldugum halde benden kazanc saglamaya calısıyor ayrıca aracı servıse gec göturmus olup aracın ben bıraktrıgımda kılometresı 104000 servıse gırısınde 105000 km de gelır kaybı olan arac yurur aksamda bunca kılometreyı ne zaman yaptı onun dısında adama parasının tahsıl yolunu gösterıyorum sen ödeyeceksın dıyor ıyı de hem benden hem de karsı taraftan mı alcan dıyorum bbenım muhattabım sensın dıyor kıralama sırket bana fatura kesmedı senet acık ımza ancak ödeme banka yolu ıle ödendı kıralık arac hususı ruhsat tasıyor ayrıca ruhsat baska adama aıt kıralama sırketının unvanını tasımıyor ancak ıslemlere hem arac sahıbı hem de rent acar sahıbı karısıyor anlamadım gıttı sımdı bu durumda arac kazanc kaybı kımden tahsıl edılır
-
Cevap: kiralık araç kaza
Ortada imzalamış olduğunuz boş bir senet olması işinizi çözümsüzlüğe sokuyor maalesef.
Araç sahibi aracını rent a car firmasına kiralamış olabilir o kısmı sizi ilgilendiren kısım değil.
İmzaladığınız senede dayanarak icra takibi başlatıldığında kaçabilecek yeriniz kalmaz .
-
Cevap: kiralık araç kaza
yalnız whatsap yazısmaları ıle su kadar bedel yatacak dedı banka aracılı ıle yatırdık kaza zamanı ve teslım tarıhı bellı eger senet uzerınde oynama yapıp fazla para talep ederse dolandırıcılığa gırmez mı