Memurun başkasını darp etmesi
Merhabalar öncelikle iyi günler diliyorum.
Benim başıma söyle bir olay geldi. Eşim bir okulda öğretmen bende memurum. Eşim bir veli tarafından sürekli sözlü tehdide maruz kalıyor bu durum beni üzüyordu. Tabiki yetkili merciilere bildirmem gerekiyordu. Fakat fevri davrandım şahsi kameraların olduğu bir yerde darp ettim. Ayırmaya çalıştıkları halde durmadım tekrar vurdum. Bu konuda suçlu benim kabul ediyorum fevri davrandım bilinçle yaklaşmadım hatalıyım. Şahıs hastaneden rapor almış basit tıbbi müdahale diye sonra tabi beni karakola şikayet etmiş ifadelerimizi verdik. Memur olduğum için idari ve adli süreç başlatıldı. Benim merak ettiğim konu görüntüler bu kadar açıkken Benim şahsa vurmam net bir şekilde görülüyor şahıs bana vurmadı. Ben bu durumda ne kadar ceza alırım ? Yardımcı olursanız sevinirim ilginiz için teşekkür ederim iyi forumlar diliyorum. ( daha önce hayatım boyunca kimseyle kavga etmedim sabıkam yok hem idari hem adlı bir soruşturma geçirmedim.)
Cevap: Memurun başkasını darp etmesi
Tahrik var mıydı? Direkt bodozlama dövdünüz öyle mi?
Cevap: Memurun başkasını darp etmesi
Efendim daha önce şahıs eşimi tehdit etmişti okula eşimi almaya gittiğimde şahsi sınıfa girmiş bir şekilde görünce ve eşimin tedirgin olduğunu görünce evet direkt daldım kameralarda direkt bu çıkıyor zaten benim bodoslama daldığım görünüyor ama bu aniden gelişen birsey değil bir süreç sonucu oldu
- - - Güncellendi - - -
Alıntı:
illegal rumuzlu üyeden alıntı
Tahrik var mıydı? Direkt bodozlama dövdünüz öyle mi?
Efendim daha önce şahıs eşimi tehdit etmişti okula eşimi almaya gittiğimde şahsi sınıfa girmiş bir şekilde görünce ve eşimin tedirgin olduğunu görünce evet direkt daldım kameralarda direkt bu çıkıyor zaten benim bodoslama daldığım görünüyor ama bu aniden gelişen birsey değil bir süreç sonucu oldu