6 Yil önce Boşandim Ve Nafaka Talebinde Bulunmadim ,7 Yaşinda Bir çocuğum Var şuanda Nafaka Davasi Açmak Istiyorum Fakat Ayrildiğim Eşim çalişmiyor ,bende Yeniden Evlendim Yinede Nafaka Talebinde Bulunabilirmiyim Yardimci Olabilirmisiniz
Printable View
6 Yil önce Boşandim Ve Nafaka Talebinde Bulunmadim ,7 Yaşinda Bir çocuğum Var şuanda Nafaka Davasi Açmak Istiyorum Fakat Ayrildiğim Eşim çalişmiyor ,bende Yeniden Evlendim Yinede Nafaka Talebinde Bulunabilirmiyim Yardimci Olabilirmisiniz
İŞTİRAK NAFAKASI için dava açabilirsiniz Eşinizin çalımaması yada sizin yeni evli olmanız dava açmanıza engel değildir.
Bir Sorum Daha Olacak . Ayrildiğim Eşim Yillardir çocuğumla Ilgilenmiyor ,hakki Olan Görüş Ve Alma Günlerinde Ise Gelmedi ,çocuğum Babasini Tanimiyor Bile ,şimdiki Eşim Soyismini Vermek Istiyor Tam Bir Bilgim Olmamasina Rahmen Eski Eşimin çocuğu Evlat Olarak şimdiki Eşime Verdiği Takdirde Soy Isimi Değişirmi Veya Böyle Bir Imkan Varmi çünkü Oğlum Soy Isminin Bizimkinden Farkli Olmasini Istemiyor Ve Bu Onda Psikolojik Sorun Yaratiyor Beni Bilgilendirirseniz Sevinirim